POSTKAPITTEL N-EUROPA IN HELVOIRT

POSTKAPITTEL N-EUROPA IN HELVOIRT

Het komende Postkapittel van de Entiteit Noord-Europa, vindt plaats van 11 t/m 15 december in Helvoirt. Als gedelegeerden van MZOLA-NL zijn Zr Bep van Grieken en Zr Tiny Holscher uit Boxtel gekozen. De coördinator Marina van Dalen gaat mee als toehoorster. Vanuit de General Council zijn Generaal-Overste Zr Carmen Sammut aanwezig en raadslid Zr Marie Carmen Ocon. Polen stuurt twee afgevaardigden, evenals Engeland. Duitsland stuurt vier gedelegeerden. Dit is inclusief de drie leden van het Entityteam N-Europa. De thema’s van het Postkapittel zullen zich m.n. richten op de aanstelling van meer lekenmedewerkers, samenwerking met anderen, nieuwe vormen van communiteitsleven, hoe in te spelen op de noden van de tijd en de (spirituele) aandacht voor de ouderdom en de laatste levensfase. De Kapittelakten van het laatste(25e) Generaal Kapittel van afgelopen juli zullen hierin leidend zijn.