NIEUW ENTITYTEAM NOORD-EUROPA

NIEUW ENTITYTEAM NOORD-EUROPA

Eind van dit jaar verloopt het mandaat van het leiderschapsteam van onze Entiteit Noord-Europa, waarin Duitsland, Groot-Brittannië, Polen en Nederland samenwerken. Van de drie zusters die hierin zaten, nl Zr Anafrida Biro, Zr Elisabeth Biela en Zr Marie McDonald, zijn de laatste twee herkozen. Anafrida gaat het team dus verlaten. Zij is nodig voor het werk in Polen. Zr Marie McDonald blijft de canoniek overste. Alle drie zullen zij aanwezig zijn op het Postkapittel van N-Europa, dat van 11-15 december 2017 plaatsvindt in Helvoirt, NL. In de week van tevoren zal er nog een Entitymeeting zijn in Boxtel. Wij wensen het nieuwe team veel succes en dat het wederom een vruchtbare samenwerking zal worden. Een van de opdrachten van het komende team zal zijn om meer leken-medewerkers voor functies op verschillende niveaus aan te stellen in Duitsland en Engeland. Dit moet uiterlijk in 2020 zijn beslag krijgen.