DRIE VERHALEN VAN WITTE ZUSTERS IN KBO-MAGAZINE

In het laatste januarinummer van het ONS-magazine van de KBO-Brabant staat een prachtig interview met drie van onze zusters over hun herinneringen aan Afrika en hun ervaringen als missionaris. Toevallig hebben Zr Betsie Rijkers (83), Zr Jo Robben (82) en Zr Beatrijs ten Hagen (87) alle drie in Tanzania gewerkt, resp. als naailerares, kleuteronderwijzeres en verpleegster/verloskundige. We hebben al veel reacties gekregen op dit artikel en er zijn ook weer diverse boekbestellingen binnengekomen voor ons boekje ‘Dragers van Hoop, een leven lang missie’. U kunt het hele artikel via onderstaande link lezen. Het staat op pagina 16 t/m 19 (incl. foto’s) en op pagina 29 staat hoe u ons boekje tgv ons 150-jarig bestaan kunt bestellen. Veel leesplezier!

Ga naar  het artikel >