07 Dragers van Hoop, een leven lang missie, lees om te bestellen.

Boek Cover 07 Dragers van Hoop, een leven lang missie, lees om te bestellen.

Ons boek Dragers van Hoop, een leven lang missie, uitgegeven in april 2017, is uiteraard nog steeds te bestellen. Hierin verhalen en interviews met zo’n tiental Witte Zusters, waarin ze openhartig en boeiend vertellen over hun leven en werk in Afrika en in Nederland, over hun roeping, hun twijfels en uitdagingen en hoe ze hier op terugkijken. Vlot geschreven door schrijfster Ilse van Dongen uit Tilburg. 135 pagina’s met foto’s en matricule (lijst van alle Nederlandse ingetreden zusters) en kort historisch overzicht van de Congregatie.

Dat kunt u het beste doen door een mailtje te sturen naar administratie@wittezusters.nl met vermelding van uw naam, adres en hoeveel exemplaren u wilt.

Denk er aan ook bij de betaling in de omschrijving het toezend adres vermelden.

U kunt ook bellen naar tel. 0411-602548 (ma t/m don tussen 9-5 uur). Het boek kost 10 euro excl. 4,50 verzendkosten. Ook te koop bij Boekhandel van Berne in Heeswijk, Kloosterboekhandel Wittem en bij het Erfgoedcentrum Nederlands Kloosterleven in St. Agatha op openingstijden van onze expositie De Witte Karavaan.   

Ook leuk als Sinterklaas- of Kerstcadeautje!