Wereldhuis op TV

Afgelopen zondag 4 oktober 2020 is het KRO/NCRV-programma ‘Anita wordt opgenomen in het Wereldhuis’ uitgezonden op NPO1. Er komt een herhaling op zaterdagochtend 10 oktober a.s. om 10.30 uur, ook op NPO1. Ook kunt u terugkijken via beide onderstaande links. De Witte Zusters kwamen uitgebreid in beeld als communiteit en ook in individuele gesprekken. Zo zagen we o.a. Zr Betsie Derksen, Zr Jo Robben, Zr Henriette Schoorlemmer, Zr Johanna vd Heijden en Zr Catharina van Kaam, die spraken over hun leven en werk. Tevens sprak Anita met bewoners en familieleden van afd. Sefkat, waar islamitische mensen zijn opgenomen en met de bewoners van de Indonesische afdeling. We herkenden ook een aantal mensen die helaas in coronatijd zijn gestorven. Zusters vragen om uw gebed voor deze overledenen. Dit programma was onderdeel van een serie van Anita Witzier over verpleeghuizen in Nederland.

Anita wordt opgenomen is te bekijken via TV blik of via NPO start