Boxtel 2020 in 366 verhalen

Pas verschenen is het prachtig uitgegeven boek Boxtel 2020 waarin opgenomen 366 verhalen van (oud) Boxtelnaren, Liempdenaren en Esschenaren. Een speciaal boek over een speciaal jaar. Een dik boek van bijna 400 pagina’s met van iedere datum in 2020 een verhaal op een pagina. Over de lockdown, over allerhande dagelijkse dingen, over wonen in Boxtel, over eigen zieleroerselen enz. Ook twee Witte Zusters hebben hierin hun dagverhaal geschreven: Zr Corrie Vork uit de Molenhof op 2 november Allerzielen (pag. 315) en Zr Catharina van Kaam uit het Wereldhuis op 23 november (pag. 336). Zij laten een glimp zien van het leven van een religieuze. Andere bekende schrijvers zijn: Bernard Vekemans van Museum Vekemans, clientondersteunster Sevim Atalay van het Wereldhuis, de helaas overleden Pater Hans de Visser van de Molenhof, onze ex-vrijwilligster Marianne Juffermans en de burgemeester natuurlijk. Het boek is tot stand gekomen onder redactie van Marc Cleutjens e.a. Het is helaas uitverkocht, maar vast nog te lenen bij de Boxtelse bibliotheek.

Zr Corrie Vonk

Zr Catharina van kraam