Jubileumdag vrijdag 27 augustus 2021

De jaarlijkse Jubileumdag van de zusters kan gelukkig dit jaar weer doorgaan. Vorig jaar was de dag helaas afgelast door corona. Nu vindt de viering van de Jubilaressen van zowel 2020 als van 2021 op vrijdag 27 augustus plaats in het Wereldhuis. Op de Jubileumdag vieren de zusters de dag dat ze zoveel jaar geleden, zijn ingetreden en officieel gewijd tot lid van Congregatie van Missiezusters.

Dit jaar zijn er 7 jubilaressen: Zr Angela Brekelmans en Zr Annie de Groot zijn beiden 70 jaar geprofest. Zr Theresia Brattinga en Zr Greet de Vries zijn 65 jaar geprofest. En Leny Droogh, Riek Freijse uit Nuland (helaas onlangs overleden) en Catharina van Kaam zijn 60 jaar geleden geprofest. Tot de feestelingen van vorig jaar behoren: Zr Leny van Bentum (70 jaar geprofest), Jeanne Simons, Gerda Slaghekke (inmiddels overleden), Corrie Vork en Willemien van Berkel (allen 65 jaar geprofest) en tot slot Zr Jo Robben (60 jaar geprofest). Allen van harte gefeliciteerd! We vieren het met taart, een H. Mis en een uitgebreide lunch. Helaas kunnen er geen externe gasten bij de feestelijkheden aanwezig zijn.