NIEUWE ECONOOM

Vanaf 1 februari 2022 zit er op het economaat van de Witte Zusters een nieuw gezicht. Mw. Nanny Geers wordt dan namelijk opgevolgd als econoom van de Congregatie door de Hr. Sjaak Beirnaert. Nanny heeft ruim 11 jaar bij ons gewerkt, eerst als assistente van de vorige econoom Zr. Johanna vd Heijden, daarna als financieel manager voor Nederland. Wij danken haar zeer voor haar accuratesse, betrouwbaarheid en inzet gedurende deze periode en wensen haar veel geluk voor de toekomst in haar nieuwe baan in Tilburg. Gelukkig kunnen we haar werk met een gerust hart overdragen aan Sjaak Beirnaert, die ook al langere tijd bekend is met de Congregatie, en vinden we hierin een gedegen opvolger. U kunt onze nieuwe econoom bereiken op economaat@wittezusters.nl of op tel.nr. 0411-602548, op maandag en donderdag tussen 9-17.00 uur. Het emailadres n.geers@wittezusters.nl vervalt dus per 1 februari.