Dank voor donaties

Regelmatig krijgen we donaties binnen van mensen die de projecten van de Missiezusters in Afrika graag financieel willen ondersteunen. Hartelijk dank daarvoor!

Een paar grotere projecten willen we daarom onder de aandacht brengen. Dat zijn: het straatkinderenproject Tikondane in Malawi, het Pope Francis Rescue Center in Malindi (Kenya) waar uitgebuite en misbruikte meisjes en vrouwen worden opgevangen en juridisch ondersteund, en dan nog twee gezondheidscentra in Tsjaad en Burundi. Ook zijn er kleinere projecten in Mauretanie, Congo, Tanzania enz. Op alle plekken wordt er voornamelijk gewerkt voor en met arme vrouwen en kinderen, de meest kwetsbaren.

In bijgaande dankbrief van ons Generaal Bestuur kunt u hier meer over lezen: Dankbrief

Ook kunt u meer lezen op onderstaande links:

  1. Straatkinderen Tikondane in Malawi: https://tikondane.wordpress.com/  en https://www.globalsistersreport.org/news/ministry/news/q-sr-anna-masawe-giving-hope-malawis-street-children
  2. Misbruikte kinderen in Malindi, Kenya: https://www.missionschwesternafrika.de/files/144/malindi.pdf  en https://www.americamagazine.org/faith/2018/03/09/nuns-fight-child-trafficking-coastal-kenya  en https://www.globalsistersreport.org/blog/q/ministry/q-sr-redempta-kabahweza-giving-psychosocial-support-abused-children-47421 en https://malindicatholicdiocese.org/catholic-bishop-calls-for-protection-of-all-children-at-all-times/

Het bankrekeningnummer van de Missiezusters van OLV van Afrika te Boxtel is: NL85 INGB 0001 0967 24. Wij zijn een ANBI-instelling.