JUBILEUMFEEST

JUBILEUMFEEST

Op vrijdag 26 augustus 2022 viert de Congregatie haar jaarlijkse Jubileumfeest. Elk jaar op de laatste vrijdag van de maand augustus worden de jubilaressen van dat jaar feestelijk in het zonnetje gezet. Meestal zijn er tussen de 6 a 10 jubilaressen per jaar, dit jaar hebben we er helaas maar twee. Zuster Riek van Dijk is 70 jaar geprofest, dit betekent at zij 70 jaar geleden officieel haar inwijding als Witte Zuster kreeg, namelijk op 1 mei 1952. Lange tijd heeft zij daarna in Tanzania gewerkt als missionaris. Zuster Bep van Grieken is eveneens 70 jaar geprofest en is ook ingekleed op 1 mei 1952 als Witte Zuster in Esch. Daarna heeft ze in Zambia gewerkt en is provinciaal econoom geweest in Nederland. Beide jubilaressen van harte gefeliciteerd!

Als derde jubilares hebben we Zr Agnes Maijer, missionaris in de Congo, maar zij is helaas onlangs overleden, voordat wij haar 70-jarig jubileum hebben kunnen vieren. Het feest wordt gevierd op vrijdag 26 augustus in het Wereldhuis te Boxtel met een H. Mis o.l.v. de Witte Paters en een uitgebreide lunch in De Evenaar.

            Zuster Bep van Grieken                                                                                                                                                                                             Zuster Riek van Dijk