Hulp voor Oekraïne

Hulp voor Oekraïne

Sinds het begin van de oorlog in Oekraïne is de St. Hulp voor Oekraïne uit Vught actief om humanitaire hulpgoederen in te zamelen en te transporteren naar Rivne in West-Oekraïne. Zo worden er kleding, slaapzakken, voedsel, water, babyspullen, medicijnen en alles wat noodzakelijk is, verdeeld over de belegerde steden en de opvanglokaties. Voor de winter heeft men extra warme kleding en veel voedsel nodig. Dit kan gebracht worden naar de hal op de Esscheweg 105 in Vught. Deze is dagelijks open van 2-7 uur en in het weekend van 12-4 uur. Ook vrijwilligers zijn nog van harte welkom om mee te helpen sorteren. De ‘shop voor nop’ is iedere dag open voor de Oekraïense vluchtelingen uit de regio Den Bosch/Oss/Veghel/Boxtel voor kleding, schoenen en speelgoed.

De Witte Zusters hebben al heel wat kleding, huisraad, fietsen, warme dekens etc. gedoneerd. Vorige week hebben ze via het Wereldhuis in Boxtel een duofiets aan een slechtziend/blind echtpaar kunnen schenken. U kunt de stichting op Facebook volgen via Hulp voor Oekraïne. Uiteraard kunt u ook geld doneren via de website:www.facebook.com/samenvooroekraine  of www.hulpvooroekraine.nu

Het rekeningnummer is: NL54INGB 0003 3402 13

t.n.v. S.L.P. Meijers o.v.v. Hulp voor Oekraine

Alle beetjes helpen! Alvast hartelijk dank!