Boomplantdag don 25 januari 2024 om 10.00 uur in de voortuin van de Molenhof

Boomplantdag don 25 januari 2024 om 10.00 uur in de voortuin van de Molenhof

Beste bewoners van het Wereldhuis en de Molenhof,

Op donderdagochtend 25-1 willen we graag samen met jullie allen om 10.00 uur een Laudato Si-boom planten in de gezamenlijke tuin van het Wereldhuis en de Molenhof. Dit gebeurt door de 3 congregaties die hier wonen: de Medische Missiezusters, de Paters Assumptionisten en de Witte Zusters. Wij zijn geraakt door de klimaatencycliek van Paus Franciscus, Laudato Si, waarin hij pleit voor een betere en duurzamere manier om met de Schepping om te gaan. Hij roept ons allen op de Aarde te redden en daarmee tevens onszelf. Deze boom is hier het symbool van en helpt ons om dit iedere dag te herinneren. Na het plantritueel rondom de boom en een zegenwens, nodigen wij u allen van harte uit voor warme chocomel en boomgebak in Restaurant De Evenaar om 10.30 uur.

Tot dan!